2531 Tokod, Sashegyi utca 10. (A táti malom mellett)   Email: olgafaker@gmail.com   Tel.: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631  

Fatelep, Tüzép és Építőanyag telep

Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe!
Kedvező árak, mindig széles választék!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk!

Weblapunkon: Online ajánlatkérés

Telefonon: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631

Termékek: FaárukTetőfedő anyagok és alátétfóliákÉpítőipari adalékszerekBarkácsáruk
Bádogos termékek, ereszcsatornákSzigetelő anyagok és rendszerekBeton, kerámia, portermék
Gipszkartonok, profilokNyílászárókÖmlesztett árukFestékek, lakkokVasáru

ZsindelyekTetőfedő zsindelyek

IKO bitumenes zsindely - a TÖKÉLETES megoldás minden tetőfedési feladatra!

Az IKO zsindely több mint 55 féle forma és színválasztékban található meg zsindely áruházunkban. Válassza akár a hagyományos hódfarkú, a klasszikus vagy a teljes hátoldalán öntapadó réteggel ellátott, ezért extrém módon vízzáró és szélálló Shield zsindelyeinket: mindenképpen egyedi és gyönyörű, vízzárási feladatát hosszú ideig tökéletesen teljesítő zsindely tető lesz a háza felett.

Certainteed zsindely

Az amerikai gyártású CertainTeed név minőséget, értéket és hosszú élettartamot garantál. Ezek a zsindelyek megőrzik külsejüket, színüket és hosszú éveken keresztül megóvják otthonát az időjárási viszontagságoktól. Az erősség és tartósság érdekében üvegfátyollal ellátott, modifikált tetőzsindelyek megfelelnek az ÉMI által támasztott szigorú követelményeknek a szélállóság, törésállóság és éghetőség tekintetében egyaránt. A nap melege által aktivált öntapadó ragasztócsíkok biztos védelmet nyújtanak a beszivárgó eső, hó és szél ellen. A zsindelyek mérethűsége a legpontosabb a piacon (± 1,6mm). A CertainTeed zsindelyek közül bármelyik típus a remek választás azon építtetők számára, akik különleges és minőségi tetőt szeretnének megfizethető áron. Tekintsük át a kínálatot!

Tegola zsindely

A bitumenes zsindelyek piacán a leggazdagabb és a legjobb minőségű választékkal rendelkezünk. Termékeink - kiváló műszaki és esztétikai jellemzőinek köszönhetően - a tervezők legváltozatosabb igényeinek is megfelelnek; ellenállnak a légköri hatásokkal szemben, élettartamuk hosszú, karbantartást nem igényelnek, alkalmazásuk egyszerű és gyors: igazi értéket képviselnek a harmadik évezredben.

Tegola Top Téglány

Tegola Top TéglányA TOP zsindelyek rendkívül rugalmasak, ezért kitűnően alkalmazhatók olyan építészeti környezetben, ahol az ívelt formák és az eltérő dőlés miatt a tető alakját tökéletesen követő megoldásra van szükség. A TOP téglány zsindely mintázata tetszetően mozgalmassá teszi a tető. Klasszikus alakja és színei miatt bármilyen stílusú épülethez szépen illeszkedik.

Az olasz Tegola Eco Roof zsindely kiváló minőségű, oxidbitumenes tetőzsindely.

Tegola Top Hódfarkú

Tegola Top HódfarkúAz 5 különböző színben megrendelhető TOP hódfarkú zsindely kiváló tulajdonságai közé tartozik rendkívüli ellenálló képessége, sokrétű és könnyű alkalmazása. A gazdag színskálának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a környezetbe.