2531 Tokod, Sashegyi utca 10. (A táti malom mellett)   Email: olgafaker@gmail.com   Tel.: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631  

Fatelep, Tüzép és Építőanyag telep

Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe!
Kedvező árak, mindig széles választék!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk!

Weblapunkon: Online ajánlatkérés

Telefonon: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631

Termékek: FaárukTetőfedő anyagok és alátétfóliákÉpítőipari adalékszerekBarkácsáruk
Bádogos termékek, ereszcsatornákSzigetelő anyagok és rendszerekBeton, kerámia, portermék
Gipszkartonok, profilokNyílászárókÖmlesztett árukFestékek, lakkokVasáru

LemezfedésTetőfedő lemezfedés

Cserepes lemezfedés

A tetőfedő rendszer családi házak, új vagy régebbi tetőszerkezetek, középületek, egyházi építmények, ipari objektumok fedésére egyaránt alkalmas. Kitűnő mechanikai tulajdonságainak és kemény tetőcserép kinézetének köszönhetően alkalmas valamennyi félnyeregtető, nyeregtető, mandzárdtető vagy ívelt tető fedésére, melynek tetőhajlása legalább 12°-os.

Gerard lemezfedés

A GERARD tetőfedő család rendkívül igényes kivitelű tetőfedő anyag, PILLE könnyű (7 kg/m2), több profil, eredeti színű (mesterséges festékanyagot nem tartalmazó) kőzúzalékos, széles színválasztékban.

Trapézlemezek

A különböző profilkialakítású, magasságú és színű alacsonybordás trapézlemezek kiváló burkolati elemei mind a tetőknek, mind a falaknak (szigetelt épület esetében külső-belső burkolatként). Jellemzően csarnoképületekhez, de akár modern lakóházakhoz is alkalmazzák. A trapézlemezeket antikondenzált (alsó felén filcbevonat) kivitelben is forgalmazzuk. Ezt a típust abban az esetben alkalmazzák, amikor nem szigetelt az épület, de a tetőről csepegő párát szeretnék elkerülni. Például télen áthül a szigetelés nélküli épület és másnap melegebbre, naposabbra fordul az idő, a külső fele a lemeznek nap által meleg a benti levegő pedíg még hideg, abban az esetben a szimpla lemez belső felén páraicsapódás keletkezik (ezt tudjuk megakadályozni a filcbevonattal) és az alatta tárolt nedvességre érzékeny dolgokra rácsepeghet.