2531 Tokod, Sashegyi utca 10. (A táti malom mellett)   Email: olgafaker@gmail.com   Tel.: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631  

Fatelep, Tüzép és Építőanyag telep

Esztergom, Dorog, és Tokod környékének egyik legjobb tüzép-, és fatelepe!
Kedvező árak, mindig széles választék!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, garantáltan a legjobb árakat biztosítjuk!

Weblapunkon: Online ajánlatkérés

Telefonon: 06 33 469-646 / 06 30-974-7631

Termékek: FaárukTetőfedő anyagok és alátétfóliákÉpítőipari adalékszerekBarkácsáruk
Bádogos termékek, ereszcsatornákSzigetelő anyagok és rendszerekBeton, kerámia, portermék
Gipszkartonok, profilokNyílászárókÖmlesztett árukFestékek, lakkokVasáru

LambériaGyalult fatermékek

Hajópadló, fózolt hajópadló, járófelületi hajópadló és faházprofil

  • Lambéria
  • Gyalult deszkák
  • Teraszburkolók
  • Kerítés deszkák
  • Pipalécek, szegőlécek

Fatelepünkön kiemelten foglalkozunk hajópadló lambéria kereskedelemmel. Ezek a minőségi faáruk borovi, északi fenyő, finn fehérnyár és éger alapanyagból gyártott 10-12% nedvességtartalommal bíró szárított lambériák esztétikájukon kívül számos jó tulajdonsággal rendelkeznek. A faanyagok kártevő-mentesítettek, bútorfelületre csiszoltak, vákuumfóliába csomagoltak. Kiváló minőségű termékek, kedvező árakon.

Hajópadlók

A hajópadló manapság egyre inkább kezd divatba jönni, hisz természetes, harmonikus hangulatot varázsol lakásunkba. Ráadásul a padlóburkolatok közül a fenyő hajópadló rendelkezik a legjobb hőszigeteléssel, így ha mezítláb rálépünk, nagy különbéget tapasztalunk a hajópadló és más burkolatok, például egy laminált parketta között, természetesen a hajópadló javára.

Bár a fenyő puhább faanyag más, keményfa burkolatoknál, ezt kiválóan lehet kompenzálni nagy kopásállóságú Fénylakk fafestékkel. Megfelelő lerakással és felületkezeléssel a hajópadló tartós, szép felületet biztosít.

Lambéria

Természetes, egyszerű, barátságos. Könnyebben ébred az ember egy ilyen szobában, mint a rideg, csupasz falak között. Jöjjön el, válogassan import luc-, borovi- és vörösfenyő lambériáinkból! Ha szaktanácsra van szüksége, akkor is nyugodtan hívjon minket, vagy látogasson el fatelepünkre, vegye igénybe ingyenes tanácsadásunkat.

Folyamatos lambéria, hajópadló kedvezmények Esztergom, Dorog, Tata, Tatabánya, Nyergesújfalu, Tokod legnagyobb fatelepén.